lördag 6 mars 2010

Läsare?

Hej!

Vore kul att veta om det finns läsare här.. så om möjligt: lämna gärna ett avtryck så vet jag :)
Ha det gott!

5 kommentarer:

  1. Det finns läsare här :) Promota gärna din blogg lite mer så når du ut till fler! Kärlek och fred önskar jag dig

    SvaraRadera
  2. Tack! Väldigt roligt att höra att det finns någon som läser. Ska försöka få ut informationen mer. Tipsa gärna vänner du också! Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. det finns troligtvis fler läsare än de som vill/orkar kommentera :P

    hursomhelst; du skrev i ett tidigare inlägg ( http://cafeconsciousness.blogspot.com/2010/02/tillagg.html ) om att man kan "ta emot skiftet om vi vill", hur gör man detta? krävs det mycket meditation, eller hur ska man gå till väga?

    tack på förhand, och ha det bra! :)

    SvaraRadera
  4. Hejsan,
    Ursäkta mitt sena svar! Har själv skrivit lite sparsamt på sistone, men vill ändra på det.
    Om att ta emot skiftet, och hur gå till väga. Som jag ser det är det helt enkelt ett skifte i hur vi ser på oss själva. Att den värld vi lever i inte är vi, utan bara en värld vi lever i. Vi uttrycker oss här, och vi är oftast fångna i illusioner som medföljer den här världen. Om du inte är kvinna, inte man, vad är du då? Bakom alla titlar och fasader, bakom formen anar jag det ljus, det medvetande som ÄR vi. Ett skifte är för mig det att vi ser utifrån en annan punkt, utifrån den källa vi är. Jag kan inte säga exakt hur det sker för enskilda människor, men meditation, det vill säga närvaro i precis allt man gör kan frammana det. Tillit, och att överlämna sig till enheten, det enda, Gud. Att våga det. Att lita på att vi bärs av en större kraft. Och vågar man inte det, våga se dina rädslor som finns i vägen. Att se varje annan människa som en del av mitt jag, av min själ.
    Ha det gott, och tack för att du kommenterade!

    SvaraRadera
  5. Ingen fara, den som väntar på nåt gott... ;)

    Tack för ditt svar :)
    Håller på och försöker meditera så gott det går, men det är väldigt svårt när man jobbar/går i skolan mycket, men får kämpa på med det iallafall :)

    SvaraRadera